Text Size

Estweeka B.V. (Best, 's-Hertogenbosch)

Software

Sales Desk Manager

juni 1999 - juli 2000

Bij deze software leverancier voor de automotive branche verantwoordelijk voor de binnendienst van drie accountmanagers. Werkzaamheden: offertes maken voor de klanten, verantwoordelijk voor een goed verloop van het ordertraject. Inkoop van computer hardware. Het verzorgen van een nieuwsbrief voor klanten en een gedeelte van het intranet. In samenwerking met een extern communicatie adviesbureau nieuwe huisstijl ontwikkeld en website opgezet.

Profiel

Opgewekte, eerlijke en nieuwsgierige allround marketing- en communicatieprofessional, met goede projectcoördinatie vaardigheden.

Ervaring en goed in mensen verbinden, evenementen organiseren, coördineren en structureren en marketing- en communicatieprojecten adviseren, initiëren, plannen, begeleiden en uitvoeren.

Bedreven in het werken met verschillende online tools, content management systemen, schrijven en redigeren van teksten en social media.

Ervaring in o.a. reclame, ICT en automotive

Opdrachten gedaan voor organisaties in o.a. de branches toerisme, financiële dienstverlening en overheid.

Kom het beste tot mijn recht in een professionele, dynamische omgeving waar aansprekende producten en diensten mijn hart sneller doen kloppen.

Effective communication is 20% what you know and 80% how you feel about what you know.

Jim Rohn