Text Size

Groen & Partners Communicatie B.V. ('s-Hertogenbosch)

Communicatie

Projectmanager

juni 2004 - augustus 2009

Bij dit communicatie adviesbureau verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Account Director. Werkzaamheden: eerste aanspreekpunt voor klanten voor alle communicatieve vragen, onderhoud van websites van klanten via diverse CMS systemen, maken van mediaplanningen en uitvoeren van mediaplaatsingen, maken en

controleren productieplanning, productiefacturering, opstellen van offertes, inkopen drukwerk e.d. Briefen studio inzake wensen klanten, deelnemen aan brainstormsessies over communicatieve vraagstukken van klanten. Lezen en corrigeren van alles wat de deur uitging.
Eerste jaren bij Groen & Partners Kommunicatie B.V. (Zaltbommel)
Einde dienstverband om bedrijfseconomische redenen.

Website

Profiel

Opgewekte, eerlijke en nieuwsgierige allround marketing- en communicatieprofessional, met goede projectcoördinatie vaardigheden.

Ervaring en goed in mensen verbinden, evenementen organiseren, coördineren en structureren en marketing- en communicatieprojecten adviseren, initiëren, plannen, begeleiden en uitvoeren.

Bedreven in het werken met verschillende online tools, content management systemen, schrijven en redigeren van teksten en social media.

Ervaring in o.a. reclame, ICT en automotive

Opdrachten gedaan voor organisaties in o.a. de branches toerisme, financiële dienstverlening en overheid.

Kom het beste tot mijn recht in een professionele, dynamische omgeving waar aansprekende producten en diensten mijn hart sneller doen kloppen.

Effective communication is 20% what you know and 80% how you feel about what you know.

Jim Rohn